Luchthavenvervoer

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding transfers van en naar de luchthaven

Airport Taxi

We bieden professionele en exclusieve luchthavenvervoer naar alle primaire luchthavens in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. We zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer, we zijn op de hoogte van de wensen en eisen van bedrijven en consumenten. Een vlucht voor zakelijke of vakantiedoeleinden is al stressvol genoeg, we doen ons uiterst bent om altijd op tijd te zijn zodat u geen vertraging oploopt. Op tijd zijn is onze topprioriteit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken als u niet op tijd klaar bent voor vertrek, omdat alle reserveringen zijn inclusief een gratis wachttijd, 50 minuten op luchthavens en 5 minuten overal elders. Neem de tijd en doe rustig aan. We zullen u helpen met uw bagage van en naar de auto. Begin je reis met ons en geef ons de kans om er een gedenkwaardig belevenis van te maken met onze premium vervoersdiensten en exclusieve voertuigen.

Boek Airport Taxi

Meet & Greet Service

Misschien heeft u een lange vermoeiende vlucht of misschien heeft u haast om een belangrijke vergadering of conferentie bij te wonen en u wilt niet oneindig gaan zoeken waar de taxi staat. Maakt u zich geen zorgen we hebben daar een oplossing voor. Dankzij onze Meet&Greet service komt de chauffeur u verwelkomen bij de gate met een naamboord en zal u zo snel mogelijk naar de auto begeleiden.

Boek Nu

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen Professionele Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Onze Vervoerssoorten

Scan de code